fbpx
Tarkvara uuendused septembris

Meeldib mida loed?

Jaga

Tarkvara uuendused septembris

author image

Sven Vaska

Septemberi Tarkvarauuendused: Mis on uut?

Nagu alati, oleme jätkanud oma tarkvara täiustamist, et pakkuda teile parimat võimalikku kasutuskogemust. Kuigi võib tunduda, et september oli meie arendustiimi jaoks pisut rahulikum kuu, oleme siiski teinud mitmeid kasulikke muudatusi ja optimeerinud olemasolevaid funktsioone.
Hoidke silm peal meie uudistel, sest põnevad uuendused on peagi tulemas!

Uus võimalus: Tööde kinnituste eemaldamine hulgi

Meie kasutajad on palunud võimalust eemaldada tööde kinnitused korraga mitmelt töölt ning me oleme selle nüüd teoks teinud! Varem sai tööde kinnitusi eemaldada ainult üks töö korraga, mis võis olla aeganõudev suurema hulga tööde puhul. Nüüd saate hulgi valiku abil kiiresti ja lihtsalt eemaldada kinnitusi mitmelt töölt korraga, säästes sellega teie väärtuslikku aega.

Mobiilirakenduse uuendused tulekul

Kuigi septembris me suuri uuendusi mobiilirakenduses ei avaldanud, oleme kulisside taga kõvasti tööd teinud. Oleme kohe-kohe valmis välja laskma mitmeid olulisi täiustusi, mis parandavad rakenduse jõudlust ja kasutusmugavust.

Üldine optimeerimine

Lisaks konkreetsetele uuendustele oleme septembris keskendunud tarkvara üldisele optimeerimisele. Oleme parandanud süsteemi stabiilsust ja kiirust, et tagada sujuvam kasutuskogemus. Kuigi need muudatused ei pruugi olla kohe nähtavad tavakasutajale, usume, et need aitavad kaasa paremale ja tõhusamale töövoole pikemas perspektiivis.

Aitäh, et olete meiega ja kasutate meie tarkvara! Teie tagasiside on meile väga oluline, nii et kui teil on ettepanekuid või küsimusi, võtke julgelt ühendust meie klienditoega. Ootame põnevusega, mida järgmised kuud toovad!

Aeg on raha.

Hours säästab teile mõlemat

Vali mugav ja tark viis. Veebipõhine tööaja jälgimine vähendab teie ettevõtte kulusid ja suurendab tõhusust!

Seotud postitused