fbpx
Favorek Perearstikeskus – Tööaja halduse efektiivsuse kasv läbi Hours tarkvara kasutuselevõtu

Meeldib mida loed?

Jaga

Favorek Perearstikeskus – Tööaja halduse efektiivsuse kasv läbi Hours tarkvara kasutuselevõtu

author image

Sven Vaska

Favorek Perearstikeskuse eesmärgiks oli leida lahendus, mis lihtsustaks töötajate tööaja haldamist ning vähendaks sellega seotud ajakulu. Pärast Hours tarkvara kasutuselevõttu saavutati kiire tulemuste paranemine ja sujuvam töökorraldus. Lisaks tõsteti esile kõrgetasemeline klienditugi, mis tagas probleemide kohese lahendamise.

Eesmärk: Tööaja ja inimeste haldamise lihtsustamine ning ajakulu vähendamine.

Väljakutse: Favorek Perearstikeskuses tekkisid probleemid seoses töötajate tööaja haldamisega. Keeruliseks muutsid olukorra töötajate muutuvad graafikud ning erinevad töö algus- ja lõpukellaajad. Tekkis vajadus parema tööaja haldamise süsteemi järele, mis suudaks hõlpsalt jälgida ja hallata töötajate liikumisi ning tööaega. Lisaks sooviti leida lahendus, mis aitaks vähendada ajakulu, mis seni kulus töötajate haldamisele ja kontrollile.

Lahendus: Favorek Perearstikeskus võttis kasutusele Hours tarkvara, mis võimaldab lihtsat ja efektiivset tööaja jälgimist. Koostöö algas kiirelt – kohe pärast suhtlust aitas Hoursi tiim seadmed paigaldada ning viis läbi ülevaatliku koolituse, mis võimaldas meeskonnal kiiresti uue süsteemiga tööle asuda.

Tulemused:

• Ajakulu vähenemine: Üks olulisemaid tulemusi oli töötajate haldamisega seotud ajakulu märkimisväärne vähenemine. Tarkvara võimaldas tööaja jälgimist automatiseerida ja töötajate liikumist paremini kontrollida.

• Sujuvam tööprotsess: Tänu Hours tarkvara lihtsale ja intuitiivsele kasutajaliidesele on igapäevaste töövoogude haldamine muutunud lihtsamaks ja selgemaks.

• Klienditugi: Üks valdkond, kus Favorek Perearstikeskus leidis, et nende ootused said ületatud, oli klienditugi. “Oleme saanud kiireid vastuseid kõikidele küsimustele ja probleemidele on leitud lahendused koheselt,” märgib perearstikeskuse juhtkond. Klienditoe tase hinnati 10/10 ning seda kiideti kui olulist tegurit jätkuva koostöö kindlustamisel.

Tulevikuplaanid:

Alguses eelistatud mobiilse lahenduse kasutuselevõttu plaanitakse lähitulevikus proovida, mis annab süsteemile veelgi suurema paindlikkuse ja mobiilsuse.

Soovitus:

Favorek Perearstikeskus soovitab Hours tarkvara julgelt ka teistele ettevõtetele: „Kohe kui tekib võimalus, tutvustame seda tarkvara kõigile, kellel on sarnane vajadus.“

Aeg on raha.

Hours säästab teile mõlemat

Vali mugav ja tark viis. Veebipõhine tööaja jälgimine vähendab teie ettevõtte kulusid ja suurendab tõhusust!

Seotud postitused