fbpx
Kuidas Hours tagab tööaja jälgimisel teie privaatsuse?

Meeldib mida loed?

Jaga

Kuidas Hours tagab tööaja jälgimisel teie privaatsuse?

author image

Sven Vaska

Tööaja jälgimine on paljude ettevõtete jaoks kriitiline, kuid töötajate privaatsus on selle juures sama oluline. Hours, tööaja jälgimise ja haldamise tarkvara, pakub täpseid lahendusi, mis arvestavad samal ajal kasutajate privaatsust. Kuidas see kõik praktikas toimib?

Kuidas Hours töötab?

Hoursi tarkvara kasutab Geofence’i tehnoloogiat, et registreerida töötajate saabumist ja lahkumist töökohalt, kuid tööandja otsustab, kas töötajatel on kohustus oma asukohta jagada. Kui ettevõte on seadnud nõude, et töötaja peab oma asukoha tööpäeva alguses ja lõpus kinnitama, siis salvestatakse ainult tööle saabumise ja lahkumise asukoht. Vahepealseid liikumisi ei jälgita, seega töötajate isiklik privaatsus jääb kaitstuks.

Kui asukohamääramise kohustus puudub, saab töötaja ise otsustada, kas jagada oma asukohta. Kui töötaja eelistab seda mitte teha, on tal täielik õigus asukoha jagamisest keelduda. Tarkvara ei jälgi töötajat reaalajas ega kogu isiklikke liikumisandmeid.

Poolautomaatne ja täisautomaatne sisselogimine

Kui ettevõte kasutab poolautomaatset või täisautomaatset sisse- ja väljalogimist, on vajalik, et töötaja hoiab oma telefoni GPS-i sisse lülitatuna. Kuid isegi siis ei jälgita töötaja liikumist vahepeal – süsteem registreerib ainult tööpäeva alguse ja lõpu. See tähendab, et tööandja või Hours ei saa jälgida töötaja asukohta reaalajas ega kogu pidevat ülevaadet tema liikumisest.

Töötundide täpne arvestamine

Lisaks asukoha jälgimisele pakub Hours põhjalikke lahendusi töötundide täpseks arvestamiseks. Tööandjad saavad lihtsalt hallata töötajate tööaega ja vaadata aruandeid, ilma et peaksid muretsema töötajate privaatsuse pärast. Andmed on kaitstud ja salvestatakse ainult tööajaarvestusega seotud eesmärkidel.

Aeg on raha.

Hours säästab teile mõlemat

Vali mugav ja tark viis. Veebipõhine tööaja jälgimine vähendab teie ettevõtte kulusid ja suurendab tõhusust!

Seotud postitused