fbpx
Tarkvara uuendused augustis

Meeldib mida loed?

Jaga

Tarkvara uuendused augustis

author image

Sven Vaska

August tõi kaasa olulisi täiustusi ja uuendusi meie mobiilirakenduse ja töögraafiku süsteemis. Meie meeskond on pühendunud teie töövoo sujuvamaks muutmisele, tuues teieni uued ja efektiivsed lahendused. Lugege edasi, et saada ülevaade viimastest uuendustest.

Mobiilirakendus

Oleme keskendunud vigade parandamisele ja rakenduse kasutusmugavuse tõstmisele, et tagada veelgi stabiilsem ja sujuvam kasutajakogemus.

Vigade parandused ja täiustused: Oleme lahendanud mitmed tehnilised probleemid, mis varasemalt mõjutasid rakenduse jõudlust.

Veebirakendus

Lisatud erinevad seadistused tööaegade ümardamiseks: Nüüd on võimalik määrata tööaja arvestuses ümardamise täpsus vastavalt teie ettevõtte vajadustele, mis muudab arvestuse veelgi täpsemaks.

12 tunni ja 24 tunni formaat: Kasutajad saavad nüüd valida endale sobiva ajaformaadi seadete alt, pakkudes suuremat paindlikkust ja mugavust.

Töögraafik

Augustis oleme lisanud uusi funktsioone ja värskendanud olemasolevaid tööriistu, et töögraafikute haldamine oleks veelgi mugavam ja paindlikum.

Valikute lisamine: Nüüd on võimalik vahetustega seostada erinevaid tunnitüüpe – näiteks vahetuse tunnid, ülesannete tunnid, töökatkestuste tunnid või kõik kokku. See muudab graafikute koostamise ja analüüsi detailsemaks ja paindlikumaks.

Värvikoodide kasutamine: Saate nüüd lisada vahetustele, tööliikidele ja töökatkestustele sobiva värvitooni, mis aitab visuaalselt eristada erinevaid tööülesandeid ja ajaperioode.

Töögraafiku kattuvuse kontroll: Lisatud on uus funktsioon, mis teavitab teid, kui töötaja tööülesanded kattuvad graafikus. See aitab ennetada planeerimisvigu ja tagada sujuva töökorralduse.

Muud täiendused

Oleme jätkuvalt pühendunud teie tagasiside ja soovituste põhjal süsteemi arendamisele. Kui teil on ettepanekuid või küsimusi, oleme alati valmis aitama.

Aeg on raha.

Hours säästab teile mõlemat

Vali mugav ja tark viis. Veebipõhine tööaja jälgimine vähendab teie ettevõtte kulusid ja suurendab tõhusust!

Seotud postitused